Brygga Restaurant

Lunsj: 12.00 – 15.00 (søndag til kl 18.00)
Middag: 18.00 – 22.00 (søndag stengt)
Bar: 12.00 – 22.00 (søndag til kl 18.00)

Brygga Restaurant er et gammlet bygg med historie helt tilbake til 1800-tallet da det på den tiden var et gammelt fiskemottak og tørrfisklager. Restauranten som er nyoppusset har en gammel og rustikk atmosfære, og er dekorert med antikviteter og gamle bilder fra tidligere tider. Med fokus på kortreist mat tilbys alt fra tørrfisk og skrei, til Bryggas deilige fiskesuppe. Vi har selvsagt også kjøttretter på menyen, hentet lokalt fra Lofoten.

Mellom lunsj og middag vil det være mulig å bestille noen gode småretter i vår bistro.

Vi anbefaler vi bordreservasjoner. Grupper over 10 personer, vennligst forhåndsbestill.

Vår værbestyrer Mari serverer lunsj i restauranten
Gjester som spiser i restauranten
Frokostbuffet i restauranten

Brygga Restaurant

Lunsj i restauranten
Her kan du nyte en herlig a la carte lunsj på Brygga Restaurant. Menyen besår av smakfulle retter, hvor flertallet har sitt opphav i havet – de fleste av dem hentet direkte fra fiskerne.
Bistro
I vår bistro tilbyr vi en a la carte meny. Opplev en avslappet og uformell atmosfære mens du nyter de herlige rettene, hvor flertallet har sitt opphav i havet – de fleste av dem hentet direkte fra fiskern
Se mer
Se mindre

Selskapslokale

Opptil 30 personer

I vårt selskapslokale, med en nydelig utsikt over havet, kan vi arrangere selskap og jubileum.

Vår selskapsmeny har stort fokus på det beste fra havet, med fersk fisk direkte fra lokale fiskere. Vi tilbyr også en fristende meny som inkluderer kortreiste råvarer, slik at du kan nyte autentiske smaker fra regionen.

Rommet er utstyrt med alt du trenger for møter og konferanser, inkludert projektor og skjerm, og det er derfor ideelt for forretningsarrangementer.

Enten du planlegger en intim sammenkomst eller en større gruppe, er vi her for å imøtekomme dine behov og skreddersy en meny som passer for enhver anledning.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt med oss og vi skreddersyr ditt arrangement